Zelfpluk

Bij ons is het mogelijk om zelf blauwe bessen te plukken. Het is hartstikke ontspannend en erg leuk om dit te doen in een prettige werkomgeving. Zelfpluk is bij ons mogelijk van medio mei in de kas, tot media oktober op onze buitenvelden. U bespaart daarmee een heleboel geld, zeker in de vroege periode rond mei zijn de blauwe bessen erg kostbaar in de supermarkten en groentenwinkels.

Het betreft hier biologisch geteelde bessen van de nieuwste soorten en de hoogste kwaliteit. De nieuwe soorten kenmerken zich door hun fantastische smaak en de extreem lange bewaartijd in de koelkast. Normaal gesproken kunt u met enige ijver 3 kg per uur plukken. U zult ervaren hoe ontspannend het werken met de oogst van blauwe bessen kan zijn. Een muziekje op de achtergrond en genieten maar...

Wanneer u zich bij ons meldt om te plukken, krijgt u van ons een emmertje mee om te oogsten, dat wordt naderhand afgewogen.

Gelieve altijd eerst van tevoren telefonisch aan te melden voor de zelfpluk. Door de grote vraag zijn er niet altijd genoeg oogstbare blauwe bessen we willen u natuurlijk niet teleurstellen. Tevens staat het u vrij om de gehele blauwe bessenkwekerij en perkplantenkwekerij gratis te bezichtigen. Verder staan er bij ons op de buitenvelden een mooi assortiment vaste planten met bijzondere nieuwe soorten. In onze boerderijtuin telen we andere kleinfruit-soorten zoals: een roze veriant van de blauwe bes, de Siberische blauwe bes, de aroniabes, de zwarte bes, bramen etc. Ook is er een gedeelte van de kas aangekleed met onze prachtige handmanden die tot de grootste van het land behoren.

Rondleidingen

Vanwege de huidige situatie omtrent het coronavirus worden er momenteel geen rondleidingen gegeven.
Bedankt voor uw begrip.

Wilt u onze veelzijdige kwekerij met al zijn spannende aspecten leren kennen, dan kunnen we een leuke, onderhoudende rondleiding verzorgen voor een geringe vergoeding. De tijdsduur van de rondleiding bedraagt ongeveer 2 uur en wordt onderbroken voor een pauze waarbij een kop koffie / kruidenthee met iets lekkers. Tijdens de rondleiding maakt u kennis met de teelt en oogst van blauwe bessen, aroniabessen, zwarte bessen, bramen etc. Ook laten we u kennis maken met ons assortiment vaste planten met mooie bijzondere en nieuwe soorten. Verder is er een gedeelte van de kas aangekleed met prachtige hangmanden die tot de grootste van het land behoren. U zult zich vast vermaken!

Voor de rondleiding geldt een minimum aantal personen van 4 en een maximum aantal van 20 personen. U kunt de rondleiding ook combineren met een culinair uitstapje naar een nabij gelegen restaurant waar u zich kunt laten verwennen door allerhande lekkernijen, waaronder ook blauwe bessen gerechten. Voor verdere informatie en / of reservering kunt u ons bellen op 06 - 83920973.