Perkplanten

Onze perkplanten zijn op een ambachtelijke manier gekweekt en geteeld. We bewortelen de stekken zelf en laten ze naderhand op een rustige, natuurlijke wijze doorgroeien. Op deze manier worden de planten afgehard en kunnen ze, na de verkoop, de overgang van de kas naar buiten gemakkelijk aan. Ze krijgen geen terugslag en gaan in uw tuin en/of terras meteen aan het groeien en bloeien. U zult tevreden zijn met onze doorbloeiers, ze maken van uw tuin of terras een prachtig bloemenparadijs.

We hebben een uitgebreid assortiment met oude bekenden zoals Gerariums maar ook de nieuwe soorten zoals dubbelbloemige Million Bells. Wij staan natuurlijk altijd klaar om u desgewenst een eerlijk en deskundig advies te geven.

Hangmanden

We zijn stiekem toch wel gepast trots op ons assortiment hangpotten. U zult blij verrast zijn door de prachtige kleuren en mooie plantcombinaties. Er zijn allerlei mogelijke plantencombinaties gemaakt, verschillende kleurenmengsels maar ook kleur op kleur. In ons assortiment hebben we mooie, kleine en fleurige hangmanden die u overal neer kunt zetten.

En we hebben ook echte reuzen, deze behoren tot de grootste van het land. Ter vergelijking, een gangbare hangmand bevat 4 of 5 liter potgrond. Onze kanjers bevatten maar liefst 13 liter potgrond en bovendien een waterreservoir van 3 liter. Deze supergrote hangmanden zijn echte blikvangers en op zichzelf in staat om uw tuin of terras te veranderen in een ware bloemenzee. U zult echt genieten van hun overvloedige groei en bloei.

Tussen de kleine hangmanden en onze reuzen zit nog een andere maat hangmand die standaard over een waterreservoir beschikt. Alle hangmanden groeien en bloeien, met een normale watergift, voor een periode van minimaal 5 maanden. Er hangen in het verkoopgedeelte en de kassen duizenden hangmanden waaruit u uw keuze kunt maken. De hangmanden zijn op een hele gemakkelijke manier ook erg geschikt om uw terraspotten meteen volledig op te vullen.

In ons verkoopgedeelte is ook Osmecote te koop in precies afgemeten hoeveelheden voor de uitgekozen hangmanden. Osmecote is een langzaam werkend kunstmest die onder invloed van zon en water geleidelijk zijn mest afgeeft. De werking daarvan is duidelijk zichtbaar door de uitbundige groei en bloei van de planten waarbij u het gebruikt. Op deze manier wordt het u gemakkelijk gemaakt om zonder gedoe van uw gekochte planten te genieten.